Unihorn – Mount’n Peak (The Pointy Tongued One)

 Vibrators / by Duncies / 123 views

Euro 24.99

Unihorn – Mount’n Peak (The Pointy Tongued One)
Unihorn – Mount’n Peak (The Pointy Tongued One)
Unihorn – Bean Blossom (The Thick Tongued One)
Unihorn – Bean Blossom (The Thick Tongued One)
Unihorn – Heart Throb (The Pulsing One)
Unihorn – Heart Throb (The Pulsing One

Fun vibrators

Een leuke vibrator, of hoe wij ze noemen een fun vibrator, is een leuk speeltje. Denk hierbij aan alle vibrators die net anders zijn dan ‘normaal’, of vibrators die er leuk uitzien. Een vibrator in de vorm van fruit, een vibrator die je zelf kan maken of een vibrator op een kussen, niks is te gek. Zo zie je dat er zeker voor ieder wat bij zit


 

Aanbiedingen bij Duncies

Wij proberen altijd producten in de sale te hebben. Er is namelijk altijd wat nieuws om te proberen. Zit er in de sale niks voor jou bij, schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Wanneer je dit doet ontvang je namelijk binnen 24 uur een kortingscode ter waarde van 10% korting op je volgende bestelling! Blijf daarnaast ook altijd op de hoogte van onze nieuwe aanbiedingen door middel van onze nieuwsbrief.

Bestellen bij Duncies

Het bestellen bij Duncies gaat volledig discreet. Op de doos en op het label zal nooit onze naam staan. Niemand zal weten wat jij hebt besteld.

Over Duncies

Duncies is een seks shop met ruime ervaring in de markt. Met een grote hoeveelheid producten probeert Duncies voor iedereen wat te hebben. Wekelijks komen hier steeds meer nieuwe producten bij! Producten zoals de Satisfyer Pro 2Rose Lover Clitorisvibrator, verschillende Dildos en Vibrators zijn niet meer weg te denken bij een seks shop. Speeltjes voor koppels maar ook voor jou alleen. Niets is ons te gek!

De taboe doorbreken

Hoewel wij heel graag willen dat het taboe rond seks verdwijnt, zullen wij er mee moeten leven dat dit toch nog wel een tijdje zo zal zijn. Er is niks raars aan plezier hebben in bed. Of dit nou met iemand is of lekker alleen.

Kleding en sexy lingerie

Een spannende avond is niet compleet zonder spannende kleding. Voor leuke lingerie en babydolls kun je altijd bij ons terecht.


Home

  • Listing ID: 3499
Contact details

 06 27040203 info@duncies.nl https://duncies.nl/

Contact listing owner